Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Angyali szerelem 1. ~ Akit egy angyal megcsókolt

2016.02.20

Befejezett olvasás időpontja: 2015. november 28.

Ez ismét egy kölcsönkapott könyv. A romantikus közeg miatt kicsit tartottam tőle, de a misztikus műfaj miatt mégis érdekelt.

A történet szerint Ivy nehéz időszakot él át, mert anyja újra férjhez megy és ő nem érzi jól magát az új családban. Aztán megismeri Tristan-t, akinek személyében párra talál. Nem sokkal később a fiú egy tragikus balesetben meghal és emiatt Ivy elveszíti hitét az angyalokban, amikben pedig nagy hite volt. Ám Tristan a halála után váratlanul angyallá válik és Ivy elvesztett hite megnehezíti őt a kapcsolatteremtésben. Tristan a későbbiekben egy mellészegődő bohókás angyal segítségével próbál rájönni arra, hogy pontosan mi is az ő feladata ebben az új életben.

A könyv a felénél is hosszabb időn át még csak az új családi helyzetekre és a nagy szerelem kibontakozására helyezi a hangsúlyt. Ez így nekem rétestészta-érzést keltett. Arra vártam, hogy a fülszövegben olvasható "igazi" történet szárnyra kapjon. Mint egy angyal. :-) Amikor ez megtörtént, akkor kezdett megtetszeni és már számomra is izgalmas lett. Már csak azért is, mert kedvelem a misztikus sztorikat és pont mostanában foglalkoztam angyalos témákkal. (Nem kell hülyének nézni.)

Tehát végülis a történet igazi kibontakozása tetszett. De pont egy erős csavarral nagyon hirtelenül ér véget az első kötet. Ha a jövőben alkalmam nyílik megkapni a folytatását is kölcsönbe, akkor élni fogok a helyzettel. :-)

Korhatár: 12 éven felülieknek.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.