Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Egyéb

Cikkek

Megszűnés

2022.10.12

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Egyéb | Hozzászólások: 0

Az igazság a Dragon Ball-ról

2019.04.30

Hosszú idő után - kissé megcsappant könyvértékelések mellett - rendhagyó kifejtéssel érkezem, mellyel rávilágítok az animék rossz magyar helyzetének egyik híresebb szeletére és annak következményeire. Úgy indult ki eme vélemény-megformálásom, hogy rátaláltam egy bosszantó téveszméket gyártó cikkre a Dragon Ball sorozatokkal kapcsolatban. Miszerint 20 évvel ezelőtt betiltották és most erre emlékezzünk. Rögtön kezdett megfogalmazódni bennem, hogy már megint mi ez és miért kell ennyi idő után is tovább éltetni a hülyeségeket. Eredetileg csak egy kommentnek terveztem, de szükségét érzem jobban kinyilatkoztatni magamból.
Az a szomorú az egészben, hogy a szó szoros értelmében nem tiltották be vagy fő hibásként pontosan nem az ORTT vette le a képernyőről. Illetve írtóra téves az is, hogy az éjféli időponttal folytatva lett volna a sorozat. 20 év után ezért tart itt Magyarország, mert ilyen téveszme még mindig kikerülhet a nagyvilág elé és terjedhet további éveken át. A valós történet a következő.

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Egyéb | Hozzászólások: 2

Medve-szurdok

2016.06.19

Ezúttal egy túrázásról írok, amire az új blogon még nem volt példa. :-) Eddig is nagyon szerettem kirándulni, ami által a budai-hegyeket már nagyjából teljesen bejártam. A közelben alig maradt olyan hely, ahol még nem jártam volna. Akik ismernek engem és ismerték az előző blogomat, azok tudják. :-) De most egy annál is nagyobb programra vágtam a fejszémet. Egy Zoli nevű haverom invitálása alapján egész napos busztúrán vettem részt és az ausztriai Medve-szurdokhoz utaztam. ^^

 
Teljes bejegyzés | Menüpont: Egyéb | Hozzászólások: 2